Friday, March 6, 2009

EP promote by Bonekalife

Assalamualaikum N Salam Manis...

Apa!!! Bonekalife jual cupcake?? hehe.. tak der la.. Kali nih Bonekalife nak promote satu ep dari salah satu band indie.. Iaitu band Manis... Haa.. tak kenal band nama Manis.. Jadi aper lagi.. layari page myspace diaorang kat www. myspace. com/manisband...

Nak tau aper best ep diaorang nih.. haa.. kalau korang beli ep diaorang nih.. korang akan dapat sticker dari diaorang 2 keping.. :D.. n lagu2 dalam ep diaorang pun best-best... Antara lagu yang terkandung dalam ep diaorang adalah:

1.
Malam
2.
Antidote
3.
Tunggu (demo)
4.
Empty Promises (demo)
5.
Goodbye (demo)

Photobucket

Photobucket

Dalam ep nih gak ada lirik diaorang.. so sambil dengar korang boleh nyanyi sekali... :D..
Macam mana nak dapatkan ep nih?? haa... korang boleh beli secara pos.. diaorang akan hantarkan kat korang secara post laju...
Harga?? Haa.. harga tak mahal pun... RM15.00 sahaja.. murah bukan.. Jadi aper lagi..
cepat2 dapatkan ep diaorang nih.. untuk detail pasal cara nak dapatkan ep diaorang.. Korang boleh layari http://manisband. blogspot. com/2009/02/beli-ep-manis-by-post-laju. html....

Jadi selamat membeli n menikmati ep diaorang... :D


support juga comunity ini..

http://www.bonekalife.blogspot.com

5 comments:

  1. manis betul nmpknya ep ni..

    na beli ar..

    :)

    ReplyDelete
  2. manis!!! manis!!! sedap!!!! sedap!!!

    ReplyDelete